Mijn diensten

Jaarlijkse controle en vaccinaties

Ik kom graag bij u aan huis om uw huisdier (hond, kat of konijn) de jaarlijkse vaccinatie en het jaarlijkse onderzoek te geven. Vooral voor bange dieren en voor huishoudens met meerdere dieren is dit ideaal. Geen stress meer bij het wachten in de wachtkamer, geen gejank in de auto, ze gaan zo weer verder waar ze mee bezig waren. Het jaarpakket bestaat uiteraard ook uit advies over en levering van ontwormings-, ontvlooiings- en antitekenprodukten.


Euthanasie aan huis

We willen er liever niet over nadenken, maar eens komt het moment dat een geliefd huisdier aan het eind van zijn leven staat. Wat is er dan mooier dan deze laatste dienst thuis te kunnen bewijzen? In alle rust afscheid nemen van je huisgenoot en weglopen als je het even niet meer wilt zien en weer terug komen als je er toch weer bij wilt zijn.


Levering van medicijnen en voeding

Dieetvoeding maar ook gewone diervoeding, medicijnen, ontwormingsmiddelen en middelen tegen vlooien en teken kunnen geleverd worden. Het kan bij u thuis afgeleverd worden of opgehaald worden op het kantoor


 

Tarieven